top of page

Yhteystiedot

Terapiahuone sijaitsee yksityisasunnossa Helsingin Käpylässä. Tien varrella on rajoitetusti parkkipaikkoja ja paikka on hyvien bussiyhteyksien varrella.

Osoite:

Koskelantie 56 C 20

00610 Helsinki

(kulku C-rappuun sisäpihän puolelta)

 

Varaa aikaa sähköpostilla tai tekstiviestillä. (Usein päivän aikana en pysty vastaamaan puhelimeen). Yhteydenotto on aina ilmaista, etkä sitoudu siinä mihinkään.

Halutessasi kerro lyhyesti mistä haluaisit keskustella tai mikä on ongelma. Pyrin vastaamaan saman päivän aikana. Voit halutessasi ehdottaa valmiiksi sinulle sopivaa tapaamisaikaa.

Varatun ajan peruminen

Voit perua sovitun ajan sähköpostitse tai tekstiviestitse. Muistathan kuitenkin, että aika on peruttava vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa, peruuttamattomista ajoista laskutetaan terapiakäynnin hinta.

Varaa lyhytterapiakäyntisi tästä:

Kiitos yhteydenotosta!

Kerään asiakastietdot (yhteyshenkilön nimi, yrityksen osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) laskutusta varten. Tiedot näkee vain kirjanpitäjäni, ja verottaja tai muu viranomainen tarvittaessa . Laskut säilytetään viranomaisten vaatiman ajan. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä niitä myydä muille. Pyydettäessä voin poistaa nimesi ja tietosi laskutusohjelmani asiakasrekisteristä.

bottom of page